SIJOITUS TEHOKKUUTEEN,
TÖIDEN HELPOTTUMISEEN
JA KILPAILUKYKYYN

Me autamme organisaatioita automatisoimaan taloushallinnon prosessit. OnlineBusiness -järjestelmäkokonaisuudella rutiinityöt vähenevät, prosessit selkiytyvät ja toiminta tehostuu.

Automaatiolla selkeyttä taloushallinnon prosesseihin ja resurssien tehokkaampaa käyttöä

Me autamme organisaatiota tarjoamalla automatisoidun taloushallinnon järjestelmäratkaisun, joka selkiyttää prosesseja ja helpottaa töitä. OnlineBusiness sopii niin pienien kuin isompienkin organisaatioiden tarpeisiin. Järjestelmä selkiyttää prosesseja automatisoimalla tehtäviä, jolloin se myös säästää aikaa. Helppokäyttöisellä järjestelmällä myynti- ja ostoreskontrat hoituvat näppärästi automatisoinnin ansiosta, kirjanpito muodostuu taustalla ja perinteiset tilitoimiston rutiinitehtävät hoituvat myös automatiikalla. Automaatio ja tehostetut prosessit vapauttavat organisaatiosi resursseja tuottavampaan työhön.

Kokonaisjärjestelmä organisaatiosi tarpeiden mukaan

Pitkälle automatisoitu taloushallinnon ja toiminnanohjauksen kokonaisjärjestelmä yhdessä tilitoimistopalvelumme kanssa takaa laadukkaan lopputuloksen aikaasi säästäen. Toimintalogiikan mukaisesti automatiikka muodostaa taustalla reaaliajassa kirjanpitoa keräten samaan aikaan myös tilinpäätöskelpoista aineistoa ja varsinainen tilinpäätös on muodostettavissa tilinpäätöshetkellä hyvin pienellä vaivalla. Et siis ole enää kiireinen tilinpäätöksen aikaan, koska se on jo melkein tehty!

Käytössäsi on järjestelmän lisäksi asiantunteva tilitoimistopalvelumme, jolloin sinun ei tarvitse olla taloushallinnon erityisasiantuntija eikä käyttää aikaa ja vaivaa taloushallinnon kiemuroiden selvittämiseen. Säästyneen ajan voit käyttää organisaatiosi liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin tai vaikkapa omaan hyvinvointiisi.

Skaalautuvaa automatisointia laskutukseen

OnlineBusiness on rakennettu käyttäjälähtöisesti vastaamaan organisaatiosi tarpeita. Vuosien kokemus sähköisen liiketoiminnan järjestelmien toteutuksesta takaa toimivuuden. Olemme kehittäneet automatiikka erityisen pitkälle jatkuvan laskutuksen osalta. Sinun ei tarvitse kuin kerran syöttää jatkuvan laskutuksen asiakkaan tiedot, jolloin laskutus, maksukehotukset sekä perintä hoituvat automaattisesti. Mahdollisimman pitkälle automatisoitu laskutus tuottaa merkittäviä etuja esimerkiksi kaikille kuukausi- tai vuosilaskutteisia palveluja toistuvasti veloittaville, esimerkkeinä vaikkapa IT-palvelut ja kuntosalit. Toistuvaan laskutukseen kuluva ajankäyttö on lähellä nollaa ja laskutuksen tehokkuus ja nopeus on maksimaalista.

Tehokkuutta prosesseihin

Vaihtoehtoisia laskutustapoja ovat sähköinen Finvoice -verkkolasku, sähköpostilasku tai laskun lähetys tulostuspalvelun kautta, jolloin paperilaskun lähettämisessä ei ole perinteisiä aikaa vieviä tulostus- ja postitusvaiheita.

Pankkiyhteys hakee suoritukset järjestelmään automaattisesti ja päivittää samalla osto- ja myyntireskontran. Automaatio toimii myös maksukehotuksien lähetyksissä, jolloin suorittamattomista maksuista lähtee maksukehotus viivästyskorkoineen ja kahden maksukehotuksen jälkeen saatava voidaan siirtää perintätoimiston perittäväksi. Tieto kulkee reaaliajassa järjestelmän läpi ja on kaikkien käyttäjien saatavissa. Pitkälle automatisoitu prosessi vähentää merkittävästi rutiinitöitä sekä virheitä. Kokonaisjärjestelmän käyttö yhdessä nykyaikaisen tilitoimistopalvelun kanssa säästää aikaa parantaen organisaation kannattavuutta ja rahan kiertonopeutta.

Töiden helpottuminen

Automatiikka helpottaa työn tekemistä merkittävästi. Manuaalisesti suoritettavat rutiinityöt vähenevät samoin kuin tehtävät asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Myynti- ja ostoreskontrat päivittyvät automaattisesti, jolloin niiden hoitamiseen menee häviävän pieni osa työajasta. Erityisen pitkälle kehitetty laskutuksen automatiikka hoitaa mm. toistuvat kuukausiveloitukset, maksukehotuksien lähettämisen viivästyskorkoineen ja tarvittaessa automaatio jatkuu aina perintäprosessin loppuun saakka.

Töiden helpottuminen

Tehokkuus

Tehostumisen avulla säästyy aikaa ja tuottavuus paranee, kun työntekijät pystyvät keskittymään omaan ydinosaamiseen ja sen kehittämiseen. Automatiikan ansiosta et tarvitse perinteisiin taloushallinnon rutiinitöihin erillisiä työntekijöitä. Toimintojen tehostumisen myötä tuloskin paranee. Nopea rahan kierto ylläpitää organisaation maksuvalmiutta, parantaa kannattavuutta ja mahdollistaa kasvun.

Tehokkuus

Automaattisuus

Automatiikka vähentää radikaalisti manuaalista työtä, jolloin virheiden määrä pienenee. Kaikki tallessa pidettävä tieto löytyy järjestelmästä, joten asiakirjoja ei tarvitse enää etsiä mapeista ja arkistoista. Järjestelmästä on saatavilla ajantasaista tietoa ja asiantuntevan tilitoimistopalvelumme kautta saat henkilökohtaista apua tarvittaessa.

Automaattisuus

Järjestelmän käyttöönotto - vaivaton ja nopea!

Käyttäjälähtöisesti rakennettu OnlineBusiness- järjestelmän käyttöönotto on vaivatonta organisaatiollesi. Online Solutions tarjoaa teille asiantuntevan perehdyttäjän sekä jatkuvan käyttötuen.

Järjestelmä toimitetaan web-pohjaisena palveluna eikä käyttö vaadi asennuksia tai palvelimia.