OnlineBusiness Yrityksille - Yleistä

OnlineBusiness soveltuu kaiken kokoisille yrityksille

OnlineBusiness -järjestelmä tarjotaan asiakkaille ensijassa pilvipohjaisena palveluna jolloin se soveltuu kustannuksiltaan ja käyttöönottoprosessiltaan kaiken kokoisille yrityksille. Aina yhden hengen yrityksistä satoja yrityksiä työllistäviin yrityksiin.

Jos yrityksellä on jotain poikkeuksellisia tarpeita pysytään järjestelmä toimittamaan myös asiakasyrityksen käyttöön omana kokonaisasennuksena, omille asiakkaan hallinnoimille palvelimelle.

Käyttöönotto on helppoa

Järjestelmän käyttöönotto tapahtuu helposti. Luonnollinen käyttöönoton hetki on tilikauden vaihtuminen yrityksellä jolloin uusi tilikausi pystytään aloittamaan kokonaisuudessaan puhtaalta pöydältä. Jos käyttöön tulee kirjanpito, siirretään vanhasta kirjanpitojärjestelmästä edellinen tilikauden päätösluvut vertailutiedoiksi järjestelmään sekä luonnollisesti taseen lähtötilanne.

Käyttöönottoon tarjotaan aina koulutus jossa järjestelmän perustoiminnot käydään lävitse koko käyttäjäkunnalla tai vähintään organisaatiossa pääkäyttäjiksi tuleville henkiöille jotka sitten edelleen pystyvät tarjoamaan ensimmäisen tason käyttötuen oman organisaation muille käyttäjille. Järjestelmän käyttöliittymä on toteutettu mahdollisimman helpoksi ja erikoistermistöä välttäväksi jotta sen käyttökynnys olisi mahdollisimman matala kaiken tasoisille käyttäjille.

Tavoitettava ja osaava asiakastuki

Kaikille asiakkaillemme kuuluu erikseen veloitukseton asiakastuki joka on tavoitettavissa puhelimitse arkisin kello 8 - 16. Tarvittaessa asikastukemme tavoittaa myös 24h tekstiviestillä. Asiakastuessamme vastaa suoraan järjestelmän oikeat asiantuntijat jotka auttavat suoraan konkreettisen asian kanssa.

Tietoturva huipussaan

OnlineBusiness-palvelun toteutuksessa on panostettu erityisesti tietoturvaan. Palveluun kirjautuminen tapahtuu SecAuth -kirjautumispalvelun kautta jossa käyttäjät tunnistetaan ensisijassa vahvan tunnistautumisen avulla. Palvelu on toteuteutettu tietoturva- ja suorituskykylähtöisesti kehitetyllä webstage-kehitysympäristöllä joka aktiivisesti seuraa palvelussa tapahtuvia mahdollisia poikkeavia toimintoja ja reagoi niihin automaattisesti sekä raportoi niistä palvelun teknisestä toiminnasta vastaavilla asiantuntijoille.

OnlineBusiness tarjotaan suomalaisesta konesalista jonka ylläpidosta Online Solutions Oy vastaa myös kokonaisuudessaan. Palvelun tekniseen toteuttamiseen ei sisälly alihankintaportaita tai ulkopuolisten yritysten palkkalistoilla olevia ylläpitäjiä. Tietosuoja ja tietoturva on täysin läpinäkyvästi ja ilman välikäsiä hoidettu.

Kevytkäyttöliittymät matkapuhelimille ja tablet-tietokoneille

OnlineBusiness on tehokkaimmillaan isolla näytöllä varustetulla tietokoneella käytettäessä. Joitakin toimintoja on kuitenkin käytännön syistä mielekästä käyttää matkapuhelimella tai tablet-tietokoneella jonka kanssa voidaan liikkua vapaasti yrityksen toimitiloissa, varastossa tai jopa talon ulkopuolella. Kevytkäyttöliittymät on toteutettu täysin päätelaiteriippumattomasti nykyaikaisilla HTML5 toteutuksilla joiden käyttö on tietoturvallisesti suojattua ja käyttöyhteys vahvasti salattu. Kevytkäyttöliittymien kautta voidaan esim. ladata kuitteja tositteiksi matkalaskuihin tai ostolaskuihin.

Reaaliaikaiset verkkokaupat ja asiointiliittymät

OnlineBusiness voidaan yhdistää suoraan kaikilta toiminnoiltaan täysin reaaliaikaisesti ilman mitään hitaita, monimutkaisia tai kalliita välitys/integrointipalveluita monipuoliseksi verkkokaupaksi tai asiointipalveluksi. Valmiita toteutuskokonaisukksia löytyy useita ja asiakkaan kanssa yhteistyössä pystymme katsomaan minkälainen kokonaisuus on kulloinkin tarpeeseen parhaiten soveltuva. Ratkaisuja pystytään helposti laajentamaan ja pääpaino toteutuksissa on aina suorituskyky ja tiedon reaaliaikainen näkyminen suoraan OnlineBusiness ympäristössä. Käytännön esimerkkinä verkkokauppa ja myymälä pystytään yhdistämään niin että kaikki myymälän tuotteet ovat myös verkkokaupassa ostettavissa ja varastosaldot elävät reaaliajassa kassan ja verkkokauapan tilausten kanssa.

Tilinpäätösvalmis kirjanpito kuukausitasolla automaattisesti

OnlineBusiness tekee kaikista kirjanpidon piiriin kuuluvista tapahtumista kirjanpidon merkinnät täysin automaattisesti järjestelmään sisäänrakennettujen säännöstöjen avulla. Kirjanpitoa tehdään normaalista pienyrityksille sallitusta huojennetusta kirjanpidosta poiketen erittäin tarkasti, tarkkuudella joka soveltuu suoraan myös vaikka pörssiyritysten kirjanpidon käyttöön. Selvitystilejä ei OnlineBusineksen kirjanpito tunne, jokainen kirjanpidon kuukausi hoidetaan valmiiksi täysin tilinpäätösvalmiissa muodossa. Tasetta seurataan hyödykekohtaisesti ja kirjanpidon poistot tehdään automaattisesti kuukausittain jolloin jokainen kuukausiraportti kuvastaa yrityksen todellista taloustilannetta toisin kuin kirjanpitoa tehtäisiin perinteisesti vain kerran vuodessa, tilinpäätöksen yhteydessä poistoja kirjaten.